Soul-Mate Nutrition - Reacties - Revalidatie

Santa FéIk heb Faytje in juni 2009 gekocht, ze was toen 7 maanden oud. Ik heb haar verzorgd tot ze 3 maanden was en de eigenaar naar Duitsland vertrok 4 maanden later was ze van mij. Ze heeft altijd al problemen gehad met haar darmen maar toen wist ik nog niet dat dat het probleem was. Na de landperiode kwam ze op stal en de ontlasting spoot echt haar kont uit.

Ik heb contact gezocht met Yvon en die adviseerde mij te beginnen met prebioticum ze knapte er van op. Hierna ben ik verder gegaan met de 2G en luzerne om het mineralen gehalte op te vijzelen. Het ontwormen deed ik om de 8 weken. Uiteindelijk kreeg ze toch een terugval en samen met Yvon heb ik besloten om haar ontlasting te onderzoeken en het bloed. Haar ontlasting was schoon en uit het bloed kwam naar voren dat het mineraal huishouden niet op pijl was maar dat moest met de 2G en de luzerne uiteindelijk wel goedkomen.

Toen ze naar het land ging was ze nog steeds stabiel maar later klapte ze toch weer in en ben meteen weer begonnen met het prebioticum. Op stal konden we uiteindelijk echt goed zien dat we de cirkel hadden doorbroken en de ontlasting was goed heuse keutels en we waren erg blij. Ik ben het nu aan het afbouwen en het blijft nu echt stabiel. Het zal altijd wel een zwakke plek blijven maar ik weet nu de weg te bewandelen om dit probleem aan te pakken. Ik ben blij dat ik deze keuze heb gemaakt en Faytje op een zo'n natuurlijke manier heb behandeld. Ik ben zeer te spreken over de producten van Soul-Mate omdat ze hun diensten hebben bewezen en ik zal altijd eerst het probleem wat het ook is eerst met Yvon bespreken, want een dierenarts bellen kan altijd.

Dit is mijn verhaal,
Ellen Lemstra.


Recent topics:

Zarka

Eva Koenraadt

Older Topics:

Malako

Beauty

Terug


Extra informatie over de produkten van Soul-Mate Nutrition:
  • Alle produkten zijn FCA gecertificeerd
  • Alle produkten worden samengesteld uit hoogwaardige ingrediënten van levensmiddelen kwaliteit
  • Alle producten zijn vrij van toegevoegde suikers
Heeft u vragen over onze supplementen, over uw paard of wilt u een voeradvies neem dan contact op via: info@soulmate-nutrition.nl