Soul-Mate Nutrition - Reacties - Revalidatie

BeautyHet verhaal van Beauty

Beauty is geboren in 2006 als Blacky JK. Op zeer jonge leeftijd heeft ze als veulen een klap gehad op haar knie. Toen liep ze nog bij haar moeder. Op het advies van de veearts heeft de fokker de veulen aan de verzekering overgedragen in de veronderstelling dat de veulen zou worden geëuthanaseerd. Helaas is de veulen met een kapotte knie in de handel terecht gekomen! Door de jaren dat volgt is ze aan haar lot overgelaten en zwaar verwaardeloosd met alle gevolgen van dien (ingegroeid halster, uitgehongerd, doorgegroeid hoeven, regenrot in d'r vacht, buik vol roodwormen... en een dik ontstoken knie met 2 botsplinters).

John en Monique hebben Beauty in december 2008 via een advertentie op het paardenforum Bokt gevonden en nam haar in hun hart.

De veeartsen in NL en Duitsland hadden Beauty weinig kans gegeven op herstel... De ontstekingen in haar knie reageerde niet op de zware antibiotica kuren en de dosering van de buut pijnstillers werd alleen maar verhoogd. De DA zien Beauty’s toekomst somber in..

Wegens Beauty’s spirit en doorzettingsvermogen wilde John en Monique haar alle kansen geven om haar zo lang mogelijk bij hun te houden, zodat ze van een paard-waardige leven kon genieten.. MAAR wel binnen de grenzen dat Beauty niet nog verder moest lijden dan dat ze al geleden had.

April jl. heeft John raad gezocht bij Yvonne van Soul-Mate Nutrition. Op haar advies is vanaf 12 april acuut gestopt met het geven van de buut pijnstiller aan Beauty en begonnen met een kuur van Soul-Mate MSM en 2G. Na ruim 1 week was Beauty’s knie minder dik en warm, en ze liep erop met haar volledig gewicht! Begin mei begon haar knie een punt vorm te krijgen, de ontstekingen op de bot was aan het verplaatsen naar buiten toe! Op 10 mei is ze voor het eerste keer hengstig, inmiddels was haar overal conditie verbeterd, haar vacht is weer gezond, ze komt goed op gewicht, en intussen 2 doppen waren gevonden dat ze aan het wisselen was met haar gebit. Begin juni is de ontsteking tot een punt gevormd op haar knie, en door de druk werd de punt kaal en het barstte open als een wond dat fungeerde als een drain. John en Monique hadden vertrouwen in de werking van de Soul-Mate producten en liet alles via de natuurlijk weg lopen, tegelijkertijd werd de wond goed in de gaten gehouden. Nadat de ontsteking eruit was, is de wond vanzelf dichtgegaan en er is niets meer te zien van deze plek. De knie van Beauty zou nooit uitzien als een normaal knie, maar de kwaliteit van haar leven is aanzienlijk verbeterd!

Dankzij liefde, geduld en natuurlijk de producten van Soul-Mate MSM en 2G heeft Beauty een kans gekregen om pijnloos door het leven te gaan.


Foto's voor

Foto's na

Recent topics:

Santa Fé

Malako

Terug


Extra informatie over de produkten van Soul-Mate Nutrition:
  • Alle produkten zijn FCA gecertificeerd
  • Alle produkten worden samengesteld uit hoogwaardige ingrediënten van levensmiddelen kwaliteit
  • Alle producten zijn vrij van toegevoegde suikers
Heeft u vragen over onze supplementen, over uw paard of wilt u een voeradvies neem dan contact op via: info@soulmate-nutrition.nl