Soul-Mate Nutrition - Reacties - Revalidatie

MalakoGraag zou ik ook nu weer van de gelegenheid gebruik maken,een stukje te schrijven over mijn wederom zeer positieve ervaringen met de Soul-Mate producten.Voor de tweede maal hebben wij een paard in ons midden, wat niet bepaald doorsnee genoemd kan worden.

Onze SM Malako, een 4 jarige jonge Egyptisch/Arabische ruin.Hopelijk een waardig opvolger van onze endurance topper, Yadid ‘l Yateem, die helaas door oogproblemen genoodzaakt is vroegtijdig te stoppen in de endurance. SM Malako, toen een mottig, schuw te klein gebleven jaarling met een achterstand, viel me op bij een aantal bezoekjes aan een Belgische fokker aldaar.Niet moeders mooiste, maar qua beweging, uithoudingsvermogen en veerkracht was hij voor mij zeer bijzonder. De koop was dan ook snel gesloten. Eenmaal thuis bleken deze kwaliteiten nog meer aanwezig.

Maar helaas heeft SM Malako ook veel pech momenten gehad. Zo blijkt hij allergisch voor oa bepaalde Antibiotica te zijn. En verschillende kliniek bezoeken zijn ons helaas niet bespaard gebleven. Gezien SM Malako’s geweldig meegaande karakter was het aanrijden geen enkel probleem en de keuze om hem ook voor de wagen te laten beleren was snel gemaakt, helaas ging dit in de laatste fase goed mis. In een van de laatste dagen op het trainings centrum heeft hij daar een ongeluk in de stapmolen gekregen, gevolg: een flink ernstige wond over het gehele pijpbeen rechts achter, diep en niet duidelijk wat de schade was op dat moment. Na enkele dagen werd de ernst van de situatie goed duidelijk en is SM Malako met spoed naar Duitsland gebracht. In Duitsland heeft hij voor de tweedemaal een ongeluk gehad. Door zijn allergie heeft hij als reactie op zijn medicatie een koliek gekregen.Hij heeft zich, (waarschijnlijk) vastgedraaid in zijn box en is hier niet meer uit los gekomen. s’Morgens vroeg vonden we SM Malako volledig in shock en niet langer bij positieven in zijn box. Een moeilijke keuze werd ons voorgelegd, het was 50/50. Inslapen of een reddings poging.

In goed deskundig overleg met onze coach van Soul-Mate Nutrition is gekozen voor het laatste. Gestart werd er met een combinatie van tweemaal daags lazertherapie, pijnstilling en een zeer goed werkend compleet voedingssupplement, de Soul-Mate 2G, de Soul-Mate Prebioticum en de Soul-Mate MSM. Deze bleken essentieel in het herstel van SM Malako. Door de Soul-Mate producten werd het mogelijk zonder hinder van maag/darm problemen, ontstekingen of reacties van allergie van de medicatie de weg naar volledig herstel te bewandelen.

Voor ons was het al duidelijk, met onze paarden Yadid ‘l Yateem, Silver Dollar Bronco en nu Soulmate’s Malako op de Soul-Mate producten is de trainings opbouw en herstel na wedstrijden maar ook na operaties en ingrepen veel korter en absoluut beter! Soul-Mate bevorderd herstel en houdt (sport) paarden in optimale conditie. Dit is reeds bevestigd door de behandelend artsen hier in Duitsland Aankomend seizoen 2010 hopen wij met SM Malako toch nog te starten in de endurance, iets wat een jaar geleden volstrekt onmogelijk leek!

Met vriendelijke groet,

SM Malako en Veronica Post-Muntz.

Inmiddels is SM Malako al 2 maal gestart in de klasse 1 en heeft beide ritten succesvol uitgereden. Wij wensen Veronica Post en SM Malako heel veel succes met de rest van het seizoen!


Recent topics:

Eva Koenraadt

Santa Fé

Older Topics:

Beauty

Palalajka

Terug


Extra informatie over de produkten van Soul-Mate Nutrition:
  • Alle produkten zijn FCA gecertificeerd
  • Alle produkten worden samengesteld uit hoogwaardige ingrediënten van levensmiddelen kwaliteit
  • Alle producten zijn vrij van toegevoegde suikers
Heeft u vragen over onze supplementen, over uw paard of wilt u een voeradvies neem dan contact op via: info@soulmate-nutrition.nl