Soul-Mate Nutrition - Reacties - Revalidatie

Lidy HanoverDit is Lidy Hanover de draver van Judith Booman. Toen ik dit paard kocht was ze zeer slechte staat! Ze was zwaar vermagerd, had last van rode wormen, hoefscheuren, regenrot, onstoken ogen en ze was erg verkouden. De keus om haar te kopen was snel gemaakt want dit was bijzonder genoeg mijn oude verzorgpaard!! Niet echt wat ik mij had voorgesteld van mijn eerste eigen paard maar haar zo laten staan kon ik niet over mijn hart verkrijgen.

We hebben het heel voorzichtig aangepakt en ze heeft de eerste twee weken alleen maar hooi, peen en een handje muslie met Soulmate 2G gekregen. Nadat ze een beetje was bij gekomen hebben we het voer langzaam verhoogd naar een schep per dag en twee keer per dag Soulmate. Ze knapte echt heel snel op! Zelfs mijn dierarts die haar begeleide was verbaasd hoe snel Lidy weer in een blij en gezond paard was veranderd. Haar vacht en hoeven zijn sterk verbeterd. Ook haar weerstand is er heel erg op vooruitgegaan en ze heeft weer een mooie spieropbouw gekregen. Inmiddels loopt Lidy alweer 3 jaar gelukkig en gezond bij ons in de wei. Ik ben blij en trots dat we dit paard nog een tweede kans hebben gegeven en dat ze met behulp van Soulmate weer zo snel de oude is geworden!


Foto voor

Foto na

Recent topics:

Yadid

Gonny

Older Topics:

Rhino besmetting

Donna

Terug


Extra informatie over de produkten van Soul-Mate Nutrition:
  • Alle produkten zijn FCA gecertificeerd
  • Alle produkten worden samengesteld uit hoogwaardige ingredi├źnten van levensmiddelen kwaliteit
  • Alle producten zijn vrij van toegevoegde suikers
Heeft u vragen over onze supplementen, over uw paard of wilt u een voeradvies neem dan contact op via: info@soulmate-nutrition.nl