Soul-Mate Nutrition - Reacties - Revalidatie

YadidSoul-Mate ?! Voor ons zeker wel!

Graag wil ik jullie mijn ervaringen met Soul-Mate ook vertellen, want voor mij is en blijft het een “wonderspulletje”. Ik heb mijn paard in een klein jaar tijd zien veranderen van een iel, Arabisch lelijk eendje naar een mooi, correct bespierd paard met weer een goede conditie en een flinke power in zijn achterhand.
Het totale plaatje is geheel veranderd, maar het is nog steeds het zelfde paard!
Na een vervelend en bestwel zwaar ongeluk met een auto is mijn paard goed in de lappenmand terecht gekomen. Zijn rug, bekken en achterhand die flink beschadigd waren, zouden altijd zijn “zwakke” plek blijven, werd ons toen verteld. In één letterlijke klap was mijn Yadid veranderd in een geblesseerd, chagrijnig en gefrustreerd paard! Op dat moment, tijdens de revalidatie perioden, ben ik Soul-Mate bij gaan voeren op aanraden van onze hoefsmid Bram de Langen, en zowel de buitenstaanders, artsen en ikzelf zijn er van overtuigd dat Soul-Mate absoluut aan het herstel heeft bijgedragen. In een relatief koerte tijd is er een mooie spieropbouw ontstann, het paard werd weer "rustiger" in het hoofd, wonden en littekens herstelden beter en sneller, en ook de weerstand bij o.a. weeromslagen waar Yadid altijd veel last van had is met sprongen verbeterd! Van de “zwakke”plekken was toen bij Yadid, rug, bekken en achterhand was nauwelijks nog iets te merken. En het mooiste resultaat/compliment kwam dan ook in september in Ommen waar Yadid met gemak en veel succes zijn eerste endurance wedstrijd uitliep.
Twee weken later zijn wij in Katwijk gestart, en ook daar liep Yadid met gemak en succes de wedstrijd goed uit. Bij de laatste controle in de vetgate werden we door de vets zelfs gecomplimenteerd met de frisheid en het gemak waarbij Yadid zich in de wedstrijd begaf. Van zijn “zwakke” plekken is nu niets meer te merken en wat mij betreft is Yadid van een “geblesseerd dieseltje” veranderd in een “strak getuned turbootje”!!
Het “lelijke Arabische eendje” is nu weer een mooie zwaan!
Veronica Post


Foto voor

Foto na

Recent topics:

Sandra

Never Give Up

Older Topics:

Gonny

Lidy Hanover

Terug


Extra informatie over de produkten van Soul-Mate Nutrition:
  • Alle produkten zijn FCA gecertificeerd
  • Alle produkten worden samengesteld uit hoogwaardige ingredi├źnten van levensmiddelen kwaliteit
  • Alle producten zijn vrij van toegevoegde suikers
Heeft u vragen over onze supplementen, over uw paard of wilt u een voeradvies neem dan contact op via: info@soulmate-nutrition.nl