Soul-Mate Nutrition - Reacties - Revalidatie

GonnyNa lange verzorging van de fjord Gonny werd er mij verteld dat ze zou worden verkocht omdat zij haar werkzaamheden niet meer zou kunnen voortzetten vanwege vreselijke brokkelhoeven.

Na lang denken en een steuntje in de rug van mijn vriendin heb ik uiteindelijk besloten om haar te kopen,niet wetende waar ik aan zou beginnen.

Zij kreeg toen in die periode biotine maar het sloeg niet aan en haar hoeven werden er niet beter op en het leek wel of haar algehele conditie ook minder werd.Op een gegeven moment waren haar hoeven zo kort, dat er geen ijzers meer onder konden en de hoefsmid raadde mij aan om haar een jaar op een weiland te zetten en de hoeven te laten groeien, dat heb ik dus gedaan. Daar knapte ze toch wel iets van op.

Met mijn ziel onder mijn arm kwam ik in contact met Yvonne en zij adviseerde mij een eigen gemaakt voedingssupplement te gebruiken,wat later ook is toegevoegd aan de Soul-Mate, en jawel het sloeg aan en Gonny knapte goed op.

Toen raadde Yvonne me aan om Soulmate te proberen omdat daar meer vitaminen en mineralen in zaten voor zowel haar hoeven als haar gestel.

Dus iedere dag een schepje soulmate en zomers minimaal 3 maanden op land heeft er voor gezorgd dat Gonny er veel meer zin in heeft en haar hoeven geheel in ere hersteld zijn.

En na zoveel onzekerheid en de onverwachte hulp ben ik nu al weer vijf jaar een trotse eigenaar van mijn pony GONNY.

Irene Donckerwolcke.


Foto na

Recent topics:

Never Give Up

Yadid

Terug


Extra informatie over de produkten van Soul-Mate Nutrition:
  • Alle produkten zijn FCA gecertificeerd
  • Alle produkten worden samengesteld uit hoogwaardige ingredi├źnten van levensmiddelen kwaliteit
  • Alle producten zijn vrij van toegevoegde suikers
Heeft u vragen over onze supplementen, over uw paard of wilt u een voeradvies neem dan contact op via: info@soulmate-nutrition.nl