Soul-Mate Nutrition - Reacties - Revalidatie

Fenna KromhoutMijn paard Saluut (12 jaar) kreeg op een gegeven moment een beetje last van opstart probleempjes. Nadat hij een goeie peesblessure heeft gehad en we weer rustig zijn gaan opbouwen wilde ik eigenlijk de opstart problemen aanpakken en ben ik op zoek gegaan naar een product voor hem. Na een aantal producten geprobeerd te hebben had ik nog steeds niet het resultaat wat ik wilde hebben.
 
Toen kwam ik op een website waar goede ervaringen met Soul-Mate Nutrition producten op stonden. Toen toch maar eens gaan kijken en toen besloten de Soul-Mate Joint Control te proberen. Het duurde even voordat het zijn werk deed, hierover ook contact gehad met Yvonne Emrich en die gaf aan dat ik het toch nog even moest volhouden het te blijven geven. En gelukkig maar! Toen het eenmaal goed opgenomen was in zijn lichaam loopt hij echt super, hij is super los in zijn lijf, zit lekker in zijn vel en het gaat super goed! Conclusie: nooit meer zonder de Soul-Mate Nutrition Joint Control voor mijn paard! 

 


Terug


Extra informatie over de produkten van Soul-Mate Nutrition:
  • Alle produkten zijn FCA gecertificeerd
  • Alle produkten worden samengesteld uit hoogwaardige ingrediënten van levensmiddelen kwaliteit
  • Alle producten zijn vrij van toegevoegde suikers
Heeft u vragen over onze supplementen, over uw paard of wilt u een voeradvies neem dan contact op via: info@soulmate-nutrition.nl