Soul-Mate Nutrition - Reacties - Sport

Jeanne Linders en Moon Force GibbsGibbs is een American Painthorse ruin geboren in 2005 en word western gereden in de disciplines trail horsemanship pleasure en ranchpleasure.

Hij is zeer intelligent en wil heel graag voor en met je werken. Maar om de een of andere reden ontbrak hem de kracht om het vol te houden. We hebben hem in de loop der jaren helemaal binnenste buiten gekeerd, maar niets gevonden, bloed was prima, voer aangepast, chiropractor komt geregeld, maar het wilde maar nèt niet. Gibbs wilde wel, maar het leek alsof de motor te langzaam liep. Ik had me er bijna bij neergelegd, dat dit het maximale was wat mijn paard kon presteren. Na wat zoeken en lezen op internet heel toevallig bij de producten van Soul Mate uitgekomen en gemaild met Yvonne. Op haar advies ben ik in december 2013 begonnen met de Soulmate 2G en de Muscle Forte. En echt, eind januari had ik een heel ander paard onder me. Veel soepeler, en nog mooier, de motor liep! Wat een verschil. Hij zit veel beter in zijn vel, is niet meer stijf na een flinke training of na flink stoeien op de wei, dat kostte hem voorheen echt alle energie. Hij krijgt nu standaard iedere dag de 2G, en sinds een week weer een kuur Muscle Forte, omdat we flink aan het trainen zijn voor het Paint NK in september.  Ik merk nu al weer verschil, het is nèt dat beetje extra wat ie kan, het gaat soepeler, het voelt soepeler. Natuurlijk speelt een goede training ook mee, en goede instructie om het rijtechnische gedeelte zo goed mogelijk te kunnen doen. Maar ik weet zeker, dat zonder de Soul Mate producten, mijn paard nooit zo had kunnen lopen als wat ie nu doet. Ik ben overtuigd, voor mijn paard gewoon standaard dagelijks een schepje 2G (wat hij overigens heel erg lekker vind, hij eet echt niet alles) onder het voer.


Terug


Extra informatie over de produkten van Soul-Mate Nutrition:
  • Alle produkten zijn FCA gecertificeerd
  • Alle produkten worden samengesteld uit hoogwaardige ingredi├źnten van levensmiddelen kwaliteit
  • Alle producten zijn vrij van toegevoegde suikers
Heeft u vragen over onze supplementen, over uw paard of wilt u een voeradvies neem dan contact op via: info@soulmate-nutrition.nl