Soul-Mate Nutrition - Reacties - Sport

BenjaminBij deze wil ik jullie graag voorstellen aan onze nieuwste aanwinst, Benjamin.

Benjamin of “Bennie” zoals wij hem graag noemen is een 10 jarige duits gefokte draver die na een succes volle carrière als harddraver afgelopen zomer van eigenaar gewisseld is.
Bennie is sins juli 2014 officieel het nieuwe rijpaard van mijn zoon Mike Post en staat hier lekker bij ons aan huis tussen onze andere paarden mijn 3 Arabs.

Mike is een ruiter die het liefste de bossen door struint op zijn paard.
Hij is een ruiter die vooral {recreatief} lange afstanden en meerdaagses rijdt. Denk hierbij aan de georganiseerde ritten van de KNHS en Staatsbosbeheer maar ook de grote evenementen als bv de Eper paardenvierdaagse.

Het zal niemand verbaast doen staan om ook onze Bennie volledig op de producten van Soul-Mate te zetten.
Na jaren lange positieve ervaringen met mijn Arabs op de Soul-Mate gaat ook onze nieuwe crack mee in deze oude gewoonte van ons.

Soul-Mate supplementen liegen er niet om, ze zorgen absoluut voor een nog beter totaal plaatje.

Buiten de geweldige ‘looks’ en de mooie spieropbouw die de paarden van de Soul-Mate krijgen zorgt de 2G er ook voor dat al onze paarden vrijwel meteen herstellen en nooit spier problemen krijgen na {zware} arbeid.
Ook blijven onze paarden mooi op gewicht zonder het jo- jo effect bij het wisselen van de seizoenen en merken we dat ze stuk voor stuk goed in hun vel zitten, ook de oudjes.

Na Bennie nu ruim 3 maanden op stal te hebben is ons een ding heel erg duidelijk geworden… de keuze om voor een koersdraver te gaan is zeker geen verkeerde geweest! Bennie is een geweldig paard waar we hopelijk nog veel plezier mee gaan beleven.

Ons doel is om Bennie volgend seizoen te laten deelnemen aan de Endurance wedstrijden in Nederland en Duitsland.
Natuurlijk zal dit in samenwerking gaan met de producten van Soul-Mate Nutrition voor een optimaal resultaat zoals we reeds gewend zijn van de Soul-Mate foodsupplements.

Groetjes,

Mike en Veronica Post.


Terug


Extra informatie over de produkten van Soul-Mate Nutrition:
  • Alle produkten zijn FCA gecertificeerd
  • Alle produkten worden samengesteld uit hoogwaardige ingredi├źnten van levensmiddelen kwaliteit
  • Alle producten zijn vrij van toegevoegde suikers
Heeft u vragen over onze supplementen, over uw paard of wilt u een voeradvies neem dan contact op via: info@soulmate-nutrition.nl