Soul-Mate Nutrition - Reacties - Sport

Gwenda Linders en Moonlight LilyLily is een 11-jarige American Quarter Horse merrie.

Lily is een echte bodybuilder, groot paard met enorm veel spieren. Heel leuk, zou je denken, maar helaas zitten er ook nadelen aan. Door de vele spieren heeft ze een goede warming-up en cooling-down nodig. Vergelijk het maar met een bodybuilder. Die kan voor een korte tijd enorm veel kracht zetten, maar als die die kracht zou moeten optillen en 50 meter verder neer zou moeten leggen zou dat al moeilijk voor hem worden, omdat hij daar de spieren niet voor heeft.

Ik rijd Lily op wedstrijd niveau in de disciplines trail, showmanship, horsemanship, halter en pleasure. Wat ik met Lily altijd had, was dat als ze een paar dagen stil stond, ik de volgende dag dat ik wou rijden een enorm stijf paard onder mijn kont had. Dit duurde vaak ook een paar dagen voordat ze weer helemaal los en fit was. Ik probeerde het altijd zo te regelen dat ze maar één dag stil stond. Dan was het namelijk nog niet zo erg.

Ik dacht dat dit gewoon bij Lily hoort, en ik daar maar moest leren leven. Via mijn moeder ben ik op Soul Mate uitgekomen. Na heel vriendelijk en leerzaam contact met Yvonne gebruikte ik sinds mei 2014 twee schepjes Joint Control en een schepje 2G. Na een paar weken zag ik al duidelijk verschil. Ik kon met een gerust hart twee weken naar de Youth World Games gaan, zonder dat ik me zorgen moest maken om mijn paard. Na het rijden was ze wel een beetje stijf, dus een paar daagjes veel losgereden en het probleem was weg. En dat na 2 weken niks gedaan te hebben. Vroeger was dit resultaat er al na 2 dagen. Nu krijgt ze een schepje Joint Control en een schepje 2G. Ze zal altijd wat stijver zijn als ze een paar dagen niks gedaan heeft, maar de stijfheid van nu is geen verschil meer met hoe erg het vroeger was. De Soul Mate producten, samen met een goede houding en training, hebben ons heel goed geholpen.


Recent topics:

Benjamin

Terug


Extra informatie over de produkten van Soul-Mate Nutrition:
  • Alle produkten zijn FCA gecertificeerd
  • Alle produkten worden samengesteld uit hoogwaardige ingredi├źnten van levensmiddelen kwaliteit
  • Alle producten zijn vrij van toegevoegde suikers
Heeft u vragen over onze supplementen, over uw paard of wilt u een voeradvies neem dan contact op via: info@soulmate-nutrition.nl