Soul-Mate Nutrition - Reacties - Revalidatie

ElanTer nagedachtenis aan een vriendelijk reus. Elan is 20 jaar geworden en helaas onlangs overleden aan een hersenbloeding, toch willen we jullie dit verhaal niet onthouden. Elan v. Sultan, heeft altijd hoog in de dressuursport gelopen (zz licht) nu mocht hij sinds 1,5 jaar van zijn oude dag genieten bij zijn nieuwe eigenaar.

Hannie en bijrijdster Ilona hebben de liefde voor de paardensport ontdekt door en op Elan en waren beide nog niet uitgeleerd op deze professor! Het lot besliste helaas anders.

Toen hij vorig jaar augustus 2005 op stal Wooning kwam staan was Elan eerlijk gezegd een hoopje ellende, veel te mager, verminderde weerstand, ontstoken ogen enz. Na deskundige verzorging van de staldames, dierenarts en o.a. betere voeding, rust en Soulmate 2G was dit paard aan zijn 2de jeugd begonnen. Er is een korte periode geweest dat hij last kreeg van artrose (niet zo gek gezien de leeftijd en arbeid), hebben we besloten soulmate 2x daags te gaan voeren. Met de juiste begeleiding, instructie, lichte training en voeding heeft Elan een fantastisch laatste jaar gehad, 3 weken geleden heeft hij nog volluit over de hei op de Veluwe gegaloppeerd! Het is triest dat dit prachtige paard niet langer van zijn pensioen heeft mogen genieten.


Foto's na

Older Topics:

Patrick

Docs

Terug


Extra informatie over de produkten van Soul-Mate Nutrition:
  • Alle produkten zijn FCA gecertificeerd
  • Alle produkten worden samengesteld uit hoogwaardige ingredi├źnten van levensmiddelen kwaliteit
  • Alle producten zijn vrij van toegevoegde suikers
Heeft u vragen over onze supplementen, over uw paard of wilt u een voeradvies neem dan contact op via: info@soulmate-nutrition.nl