Soul-Mate Nutrition - Reacties - Sport

AlbertDit is onze nieuwe fries Albert. Het is een jonge hengst van 4 jaar. Zijn afstammeling is Anton x Djurre. Na onze vorige topper, de fries Murk Fant Mar, heb ik deze gekregen. Met Murk was ik ZZ dressuur en Z vaardigheid mennen. Ook was ik Nationaal kampioen 2004 met M geworden. Onder het zadel mocht ik L2 met hem gaan starten. Na een fataal ongeluk hebben wij hem op 10 december, op 8 jarige leeftijd in moeten laten slapen.

Albert is dus de nieuwe "Crack". Wij hebben m vanaf 6 februari 2005. Na dat wij hem 4 weken in training hadden, ben ik wedstrijden met hem gaan starten. Ik heb nu 2 wedstrijden onder het zadel gestart en heb daarin al 7 winstpunten behaald. Deze maand gaan we ook weer lekker aangespannen starten en zien wel hoe hij daarop reageert. Ik heb er een goed gevoel over! Ik werk nu al z.n 1 ½ jaar met Soulmate Nutrition en het bevalt erg goed. Ik ben er erg tevreden over en de paarden die erop staan zien er voortreffelijk uit!

Groetjes Kimberley Boon & Albert


Recent topics:

Vigo

Girly

Older Topics:

Sanwood Gold

Muguet

Terug


Extra informatie over de produkten van Soul-Mate Nutrition:
  • Alle produkten zijn FCA gecertificeerd
  • Alle produkten worden samengesteld uit hoogwaardige ingredi├źnten van levensmiddelen kwaliteit
  • Alle producten zijn vrij van toegevoegde suikers
Heeft u vragen over onze supplementen, over uw paard of wilt u een voeradvies neem dan contact op via: info@soulmate-nutrition.nl