Soul-Mate Nutrition - Reacties - Sport

VigoVigo is een jonge mooie ruin van Polansky x Vasco. Als veulen van een maand of 9 kreeg ik Marjan den Braber, hem in mijn bezit. Na een goede opfok (en na röntgenfoto’s) zijn we op 3 jarige leeftijd rustig aan begonnen met zadelmak maken. Vigo is een stabiel, blij en nuchter paard geworden met veel plezier in het werk, onze eerste wedstrijd zit erop met 2 derde plaatsen en mooie punten! Een rustige opbouw van training bij een jong paard met de juiste voeding is daarbij van essentieel belang. Goede accommodatie, niet te veel brok, veel ruwvoer, Soulmate 2G en natuurlijk veel beweging en een fijne stal. Ik ben ongeveer 1,5 jaar geleden in contact gekomen met Soulmate en uiteindelijk één van de verkooppunten geworden. Waarom? 2G is een eerlijk product met hoogwaardige ingrediënten, compleet waar alles in zit wat een paard nodig zou kunnen hebben. Geen 20 verschillende potjes maar één supplement. De kracht zit hem in de eenvoud!

Zeker bij paarden die wat te verduren hebben zoals herstellen van een peesblessure, artrose, verminderde weerstand enz. heb ik mooie resultaten gezien. Maar ook tijdens de (zware) training, opfok, drachtigheid, is 2G een mooi aanvullend supplement. Een paar voorbeelden zijn Elan, Curly, Patrick, Fambo en mijn eigen trots Vigo Lees aub hun verhaal bij “revalidatie” en “sport”!


Recent topics:

Parlo

Zipper Pride Earl

Older Topics:

Girly

Albert

Terug


Extra informatie over de produkten van Soul-Mate Nutrition:
  • Alle produkten zijn geproduceerd volgens de HACCP richtlijnen
  • Alle produkten worden samengesteld uit hoogwaardige ingredi├źnten van levensmiddelen kwaliteit
Heeft u vragen over onze supplementen, over uw paard of wilt u een voeradvies neem dan contact op via: info@soulmate-nutrition.nl