Soul-Mate Nutrition - Reacties - Sport

UpasqualleUpasqualle is een ster merrie van Obelisk x Kelvin x Doruto. Deze knappe dame heeft een fantastische exterieur en 3 correcte gangen wat ook resulteerde in een 1e plaatsing op de keuring, Upasqualle werd uitgenodigd voor de CK maar helaas lag ze 2 dagen van te voren vast in haar box en dus ging de CK aan haar neus voorbij. Volgend jaar maar weer proberen! In het begin heeft Wendy heel wat te stellen gehad met deze dame! Het is een pittige tante en ook nog is erg sensibel. Dat resulteerde in moeilijk gedrag, een gevoelige rug door haar nog “blote” lijf, ging zich vast houden, de voorwaartse impuls verdween, en de opbouw van bespiering ontbrak daardoor. Wendy heeft ter ondersteuning Soulmate 2G gebruikt.

Juist om haar door die moeilijke periode te helpen, met geduld, opbouwende training en de tijd genomen. Vorig jaar is Floris Upasqualle gaan rijden, die nadat hij verliefd op haar was geworden nu voor de helft eigenaar is. Upasqualle wordt momenteel succesvol in de M1 uitgebracht. Deze lady is uitgebloeid tot een prachtige merrie die zich supergoed voelt en met veel plezier door de baan gaat. Eigenlijk is deze lady niet meer te herkennen!


Recent topics:

Super Rouche

Valencia

Terug


Extra informatie over de produkten van Soul-Mate Nutrition:
  • Alle produkten zijn FCA gecertificeerd
  • Alle produkten worden samengesteld uit hoogwaardige ingredi├źnten van levensmiddelen kwaliteit
  • Alle producten zijn vrij van toegevoegde suikers
Heeft u vragen over onze supplementen, over uw paard of wilt u een voeradvies neem dan contact op via: info@soulmate-nutrition.nl