Soul-Mate Nutrition - Reacties - Recreatie

Femke MaatHallo, ik zal me eerst even voorstellen,

Ik ben Femke Maat, 32 jaar, moeder van 2 kids en samen met m'n vriend de trotse bezitters van 4 arabieren!!

Als eerst heb ik Marron gekocht, 13 jaar geleden, liefde op het eerste gezicht. Jullie kennen dat vast wel, leuk z’n veulen met een guitig smoeltje. Toen marron eenmaal 3 jaar was heb ik hem zelf ingereden. We zijn de dressuur sport ingegaan, wat we een aantal jaar onbezorgd hebben gedaan, totdat hij een jaar of 7 was, toen begon het kwakkelen.

Er is mij toen geadviseerd hem in te laten slapen wegens ataxie. Dit nam ik dus niet van de eerste de beste aan en ben voor een second-opinion naar Utrecht gegaan. In Utrecht zeiden ze dat hij inderdaad een lichte vorm ataxie had, maar dan juist in de vorm die gewenst was in de springsport. Dit omdat hij minder gevoel in z,n achterbeentjes had en daardoor onbevangener zou springen. Advies: veel "zwaar werk"waar hij toch plezier in had, zoals strandritten in het mulle zand, longeren, buiten op het harde stappen enz enz. Dat heb ik dus gedaan. Tot vorig jaar,..toen kwam de klad er weer in. Hij werd lusteloos, dof, chagrijnig en had nergens meer zin in. Dus dierenarts erbij en het advies luidde:.....in laten slapen op een hartkwaal. Maar goed, ik weer niet voor 1 gat te vangen en weer naar Utrecht, na veel onderzoeken bleek hij gewoon verkouden te zijn en last van z,n ondervoeten. Dus mee naar huis op orthopedisch beslag en rustig aan weer opbouwen. En toen was daar Judith, die met haar paardjes bij ons op stal was komen staan en mij eens vroeg of ik het opbouwen niet samen wilde gaan doen met de "Soul-Mate". Omdat hij ondertussen ook helemaal geen bespiering meer had en Soulmate het herstel bevordert na ziekte en meer energie geeft. Nou dat heb ik gedaan!! En hoe. Ik ben het rustig aan op gaan bouwen. Hij krijgt nu iedere dag 1 schepje Soul-Mate om te onderhouden wat ik heb opgebouwd. Maar ik kan jullie vertellen, hij is nog nooit zo levenslustig, bespierd, goed gemutst en vooral sterk geweest. Zeker de allereerste keer dat ik hem weer reed vond ik het overweldigend hoeveel stuwing hij had vanuit z’n achterbenen. Dus niks geen ataxie, hartkwaal of wat dan ook. Marron is zeker als herboren sinds ik ben begonnen met de Soul-Mate.

En toen was daar Kalima, een veulen dat wegens omstandigheden veel te vroeg bij de moeder vandaan kwam. Net bij ons op stal werd zij eigenlijk tegelijk met Marron verkouden en kreeg een long ontsteking. Ook haar ben ik na overleg met Judith de Soul-Mate 2G gaan voeren. Ze is daardoor weer net zo levenslustig geworden als ieder veulen van haar leeftijd behoord te zijn. En nu is zij een hele mooie meid, met een lekker bespierd kontje.

En dan Palalajka, daarvan kan ik echt wel zeggen dat wij haar hebben "gered". Die hebben we zwaar vermagerd en verwaarloosd gekocht. Maar we zagen er toch een mooi paard in. Met natuurlijk in ons achterhoofd wat de Soul-Mate al voor ons had betekend samen met gewoon een beetje voer. En dat deed al wonderen. We zijn met Palalajka wel eerst begonnen met de Prebioticum, vanwege alle stress, te kort aan voeding en diarree, om eerst haar hele "binnenste" te reinigen en te herstellen. Daarna zijn we overgestapt op de 2G. Het is echt ongelofelijk wat een resultaat we nu na 2 maanden hebben!!!! Een dankbare, volle merrie die weer helemaal lekker in haar vel en haar zit. Ze is niet te vergelijken met het scharminkel wat we gekocht hebben.

En vorige maand kochten we Lhasa, die gelukkig nog niks mankeert of te kort komt. Maar aangezien we voor alle paardjes het beste willen, hebben we die ook gelijk zonder twijfelen op de Soul-Mate 2G gezet!!!!!


Older Topics:

Western

Polle

Terug


Extra informatie over de produkten van Soul-Mate Nutrition:
  • Alle produkten zijn FCA gecertificeerd
  • Alle produkten worden samengesteld uit hoogwaardige ingredi├źnten van levensmiddelen kwaliteit
  • Alle producten zijn vrij van toegevoegde suikers
Heeft u vragen over onze supplementen, over uw paard of wilt u een voeradvies neem dan contact op via: info@soulmate-nutrition.nl