Soul-Mate Nutrition - Reacties - Revalidatie

ArnandaArnanda is mijn merrie van 24 jaar en al bijna 15 jaar in mijn bezit. Zij is dan ook al die jaren mijn prachtigste bezit. De laatste 4 jaar gaan er helaas wat ouderdomskwalen de kop opsteken en dan hou ik steeds mijn hart vast. Maar alsof het zo moet zijn , en het haar tijd gewoon nog niet is , komt ze er steeds weer boven op. Zo nu ook de laatste keer met behulp van Soul-mate 2 G en prebioticum. Na 3 jaar in Brabant ( Wouw ) te hebben gestaan moest ik haar ineens verhuizen , niet best voor een oud paard van 23 , maar de eigenaresse van de stal besloot ineens te stoppen met pension klanten Tja daar sta je dan………. Ik heb haar 18 Augustus van 2006 verhuist dicht bij mijn huis (Zoetermeer) en kunnen stallen bij een kennis. Na 7 weken bleek er onbegrip over het verzorgen van een ouder paard en ging Arnanda heel hard achteruit in haar gewicht. Ze was ook een vreselijke zenuwpees en er was op dat moment geen land met haar te bezeilen. Appels/Peen/Snoep durfde we niet meer te geven want als je niet uitkeek beet ze je vinger eraf , puur van de honger !! Hals over kop weer verhuist omdat het paard het niet naar haar zin had dus weer wennen en meer gewicht verlies. Uit een goed hart kwam toen een heleboel voer /slobber / peen / appels /kuilgras om haar maar weer dikker te krijgen. Het paard zelf werd maar drukker en hyper en stond vreselijk te zweten maar had geen koorts ! En dikker worden HO maar. Na een hulptelefoontje naar Yvonne wat er nu toch met dat paard aan de hand is kreeg het goede hart flink de wind van voren ! Ik was mijn oude merrie vol aan het stoppen met energie ! ( inmiddels kreeg ze bijna 5 kilo voer…………..) Min of meer was ik mijn merrie meer aan het beschadigen dan haar gezonder te krijgen.
Enfin met Yvonne een voer schema opgesteld en daar voor 20 dagen de prebioticum aan toe gevoegd ( Soul-mate 2G krijgt ze al jaren).Na een paar dagen stond ze al niet meer te zweten en werd ze rustiger , zeg maar minder hyper want omgang met haar was daarvoor gewoon een crime. Levensgevaarlijk sjeesde ze haar box in ( en soms weer uit ) en moest je op je tellen passen dat je er niet tussen zat. Ze heeft in de paar dagen ervoor haar box deur al geraakt en hield daar een fikse wond aan over en een gekneusde heup. 2 weken later was Arnanda weer heerlijk relaxed en handelbaar……. Beetje voor beetje , heel langzaam kwamen de kilootjes er weer bij haar heupen kregen weer vlees haar ribben ook , kortom nu Febr 2007 is ze weer een redelijk mooie oude merrie die er weer gezond bij staat : ik zeg redelijk omdat ze vreselijk aan het verharen is en al bijna in haar zomerjasje staat.( zie foto )
Namens Arnanda en nog meer namens mij : bedankt voor alles en ze blijft nog een tijdje bij me……………..


Recent topics:

Palalajka

Nairobi Malakeh

Older Topics:

Fries

Santia

Terug


Extra informatie over de produkten van Soul-Mate Nutrition:
  • Alle produkten zijn FCA gecertificeerd
  • Alle produkten worden samengesteld uit hoogwaardige ingredi├źnten van levensmiddelen kwaliteit
  • Alle producten zijn vrij van toegevoegde suikers
Heeft u vragen over onze supplementen, over uw paard of wilt u een voeradvies neem dan contact op via: info@soulmate-nutrition.nl