Soul-Mate Nutrition - Reacties - Sport

Arc KossackArc Kossack is een 8 jarige bruine hengst. Hij is in zijn carriere 37 keer gestart. Hiervan wist hij 12 keer te winnen en 16 keer een plaats te behalen. Dit leverde hem € 21.987 euro op. Dit paard koerst internationaal en heeft zowel in Nederland als in Duitsland en België gewonnen en werd ook derde in Frankrijk Chantilly tegen de top van Europa. Arc Kossack is speciaal gefokt om te koersen.


Zijn vader is namelijk Bengali d’Albret. Hij staat in engeland ter dekking op de bekende Shadwell Stud. De moeder van Arc Kossack is de Russische Amunitia die reeds een Derby winnaar heeft gegeven in Rusland. Tevens heeft de merrie een goede shownakomeling gegeven, namelijk de bekende dekhengst Abakan.

Wij willen Arc Kossack graag uitbrengen op de hengsten keuring voor zijn gouden en coole karakter, en vooral zijn constante verrichtingen en interesante afstamming Ook mede dankzij Soulmate houden wij hem in deze constante conditie en goede gezondheid. Arc is momenteel goedgekeurd als dekhengst hij is 1.55m, scid vrij en een prestatiepredikaat heeft hij gekregen ivm met zijn top prestaties. Dit paard is een keihard paard zowel lichaamlijk als geestelijk. Op het moment is hij al druk begonnen met dekken.


   

Recent topics:

Ebony

Unlimited Power

Older Topics:

Kim Leder

Pikaar

Terug


Extra informatie over de produkten van Soul-Mate Nutrition:
  • Alle produkten zijn FCA gecertificeerd
  • Alle produkten worden samengesteld uit hoogwaardige ingredi├źnten van levensmiddelen kwaliteit
  • Alle producten zijn vrij van toegevoegde suikers
Heeft u vragen over onze supplementen, over uw paard of wilt u een voeradvies neem dan contact op via: info@soulmate-nutrition.nl