Soul-Mate Nutrition - Webshop

Soul-Mate Nutrition® Joint control+

joint-control-forte-plus

Voorraad artikel

Soul-Mate Nutrition® Joint Control + is een uniek samengesteld ondersteunend voedingssupplement voor diverse problemen aan gewrichten,pezen,banden en spieren.De voedingsstoffen In Joint-Control Forte + bevorderen de aanmaak en het op peil houden van gewrichts-vloeistof waardoor het paard meer veerkracht krijgt. Daarnaast werken de bouwstoffen verkregen uit de aminozuren die in de juiste verhouding voorkomen in collageen hydrolysaat mee aan een betere bespiering.
De bespiering wordt aanmerkelijk soepeler,het paard krijgt daardoor meer souplesse in de gangen en gaat beter “door het lijf lopen”.

Soul-Mate Nutrition® Joint Control Forte + ondersteund een goede doorbloeding van de hoef en de hoorn kwaliteit wordt sterk verbeterd. Degeneratie van gewrichten ,oc en ocd, artrose en artritis, spat en slijtage van weefsel wordt door Joint Control Forte+ preventief te geven verminderd of zelfs voorkomen.

Soul-Mate Nutrition® Glucosamine Sulfaat 2KCL stimuleert de aanmaak van hyaluronzuur en in samenwerking met methylsulfonymethane heeft het een sterk ontstekingsremmende en pijnstillende werking. 
Ascorbine-zuur remt de afbraak van glycosaminoglycanen { bestand deel van collageenrijke weefsels} en is tevens van belang voor de opname van de weefsel vormende aminozuren.
Daarnaast verbetert het de opname van calcium en magnesium.
De unieke samenstelling van ingredienten in Joint Control Forte + werken samen aan een verbeterde weerstand. Reumatische klachten en opstart problemen door stijfheid worden verminderd.


Prijs: € 59,50Verzendkosten - €0.00 *

De winkelwagen is leeg.

Informatie

In onze webshop kunt u producten van Soul-Mate Nutrition® online bestellen.

Uw bestelling wordt thuis bezorgd en de verzendkosten bedragen € 6,95.

Nu geen verzendkosten* bij betaling per iDeal (Nederland) of Bancontact (België)

U kunt uw bestelling laten bezorgen in Nederland en België .

Wilt u in een ander land laten bezorgen, dan kunt u uw bestelling via ons bestelformulier doorgeven!

U kunt op de volgende manieren betalen:

iDeal / Bancontact

Betaal direct online met iDeal of Bancontact. Uw bestelling wordt snel verzonden en u krijgt uw factuur meegeleverd voor uw eigen administratie.


 

Rembours

U betaald aan de postbode wanneer de bestelling bij u afgeleverd wordt. Omdat onder rembours voor ons ook iets duurder is zijn de verzendkosten hoger, namelijk € 18.35.
Let op: Gebruik voor levering onder rembours ons bestelformulier!
 

Producten voor Honden

Zoekt u de Soul-mate Nutrition producten voor honden? Ga dan nu naar onze nieuwe website speciaal voor hondenbezitters.

www.soulmate-nutrition-dog.nl

Extra informatie over de produkten van Soul-Mate Nutrition:
  • Alle produkten zijn geproduceerd volgens de HACCP richtlijnen
  • Alle produkten worden samengesteld uit hoogwaardige ingrediënten van levensmiddelen kwaliteit
Heeft u vragen over onze supplementen, over uw paard of wilt u een voeradvies neem dan contact op via: info@soulmate-nutrition.nl