Soul-Mate Nutrition - Sponsoring

Het sponsor beleid van Soul-Mate Nutrition is gebaseerd op de doelstelling van onze voedingsupplementen en adviezen. Namelijk de verzorging en in standhouding van de fysieke en mentale gezondheid van het paard en de bijdrage aan een beter presterend paard. Mede hierdoor sponsoren wij niet alleen 'top sporters' uit veel verschillende disciplines maar besteden wij ook veel aandacht aan de jeugd en revalidatie projecten. Hieronder vindt u een aantal van de sponsor projecten. Ook dit jaar zal Soul-Mate nutrition zich weer inzetten voor verschillende projecten.

 

Endurance Team Petit Blanc

Nafiesa al Mahboub (06-06-2012) is de nieuwe telg in Endurance Team Petit Blanc. In de toekomst zal ook hij zijn opwachting gaan maken in de endurance. Dit jaar zal voor hem in het teken staan van grondwerk en lichte showtraining. In juni zullen wij met Mahboub deelnemen aan de amateurkeuring van het AVS, met ondersteuning van Soul-Mate Muscle Forte. En, wie weet nemen we Magnum ook wel mee!  

Endurance Team Petit Blanc wordt, naast deze twee paarden, gevormd door Gilbert en Heidi Witjes. Via facebook is het team te volgen!
 

Annelieke Stoop

Annelieke Stoop is al jaren succesvol met haar Arabische volbloedmerries in de dressuursport, in binnen- en buitenland. De producten van Soul-Mate Nutrition zorgen voor nog betere prestaties en voor een goede gezondheid. Op 20 & 21 Juni vindt het Arabian Horse Weekend plaats, een internationaal evenement voor Arabische volbloedpaarden, waarbij Soul-Mate Nutrition ook zal sponsoren.
 
www.lazize-arabians.com
www.arabianhorseweekend.nl 
 

 

Arabian Stud Europe

Arabian Stud Europe is now being supported by Soul-Mate Nutrition - Soul-mate Nutrition will be sponsoring the supplements which will help our horses look even more beautiful! We are very happy to start this collaboration with them!

www.arabianstudeurope.com

Ook wij van Soul-Mate Nutrition verheugen ons op een fijne samenwerking!

 

 

Jazzmeen

Jazzmeen is now being supported by Soul-mate Nutrition. They will sponsor our supplements which will help Jazz look more beautiful than ever!

www.arabianstudeurope.com
www.facebook.com/ASEJazzmeen

Wij zijn bijzonder trots om deze prachtige hengst te mogen ondersteunen met de supplementen van Soul-Mate Nutrition.

 

Tommie Visser

Tommie Visser is in het dagelijks leven fulltime bezig met paarden, o.a. in zijn eigen dressuurstal in Vijfhuizen, samen met Coen van der Vlugt waar hij traint en veel les geeft .

Tommie is ook actief als instructeur en succesvol in de wedstrijden.
Samen met zijn topper Vingino is hij een hecht team .
Tommie gebruikt de supplementen van Soul-Mate Nutrition en is er zeer tevreden over.

We hopen op een fijne samenwerking met Tommie en wensen hem een succesvol 2014.

 

 

Roel van Dijk

Roel van Dijk

Roel gebruikt al jaren de supplementen voor zijn paarden en we zijn trots dat we Roel in 2013 kunnen ondersteunen met Soul-Mate Nutrition.

Meer over Roel van Dijk kunt u vinden op zijn website www.jdranch.nl .


Bofil Bulthuis

Bofil Bulthuis

Bofil wordt in 2013 gesponsord met haar paard Fabulous Four.

Voor meer informate www.bofilbulthuis.nl .


Donna Oudshoorn

Donna Oudshoorn

Donna Oudshoorn sponsoren we al meerdere jaren,hier te zien in een crosstraining met Karrimh. Donna beoefent de paardensport in diverse disciplines waaronder Eventing en Endurance.

Meer over Donna kunt u vinden op haar website www.freewebs.com/stalnorwind/ .


Drafsportdag Kuurne

Drafsportdag Kuurne

Soul-Mate Nutrition heeft afgelopen jaar de nacht van het paard gesponsord omdat we dat een leuk initiatief vinden. Het wordt georganiseerd speciaal voor de jeugd en jongere mensen die een kijkje komen nemen bij de drafsport. Het was een geweldig evenement waar drukkerij Goos en met name Sven Borsje ons in hebben ondersteund.


Silver Dragon

Bianca van de Harst

Soul-Mate Nutrition sponsored volbloed en arabieren trainer Bianca van Harst en het paard Silver Dragon. De 4 jarige Silver Dragon heeft een zeer succesvol jaar achter rug waarin hij viermaal op rij won en alle koersen eindigden op een eerste, tweede of derde plaats.


Veronica Post met Malako

Veronica Post

Naast sport paarden en pony's is Soul-Mate ook vaak betrokken bij revalidatie paarden. Dit bijzondere revalidatie project gaat over een volbloed arabier Malako. Na een zwaar ongeluk aan zijn been op een trainingstal is Malako mee naar huis gegaan en heeft thuis een allergische reactie op de medicijnen gehad. Gevolg was dat Malako 's nachts een zware koliek aanval heeft gehad en het paard door iedereen eigenlijk al was opgegeven. Met heel veel geduld en veel werk en het doorzettingsvermogen van Malako en de ondersteuning van MSM en 2G heeft hij het geredt. Tot de verbazing van de artsen die hem behandelden loopt hij nu in de endurancesport. Hij is inmiddels klasse 2 startgerechtigd!


Fenne Koppenol

Fenne Koppenol

Fenne Koppenol sponsoren we al enkele jaren. Fenne is succesvol in de Endurance en rijdt in het B-kader endurance van de KNHS met haar paard Valesco.


Ponyrennen op Duindigt

Ponyrennen Duindigt

Soul-Mate Nutrition heeft al meerder keren de ponyrennen op Duindigt gesponsort. De ponyrennen worden meerdere keren per jaar georganiseerd en laat de jeugd op een leuke manier kennis maken met de draf en rensport.


Minitrotters op Alkmaar

Minitrotters op Alkmaar

Soul-Mate Nutrition sponsort de minitrotter op drafbaan Alkmaar. Dit initiatief om de jeugd kennis te laten maken met de drafsport. De jeugd heeft de toekomst.


Robin Vercammen

Robin Vercammen

Robin Vercammen is een leerling pikeur uit België. Hij rijdt veel en succesvol in Duitsland en België. Een gedreven jonge man met hart voor de paarden en drafsport.


Renbaan Duindigt

Renbaan Duindigt

Soul-Mate Nutrition draagt de draf- en rensport een warm hart toe. Daarom heeft Soul-Mate Nutrition besloten om in 2010 ook Duindigt te sponsoren in de vorm van reclame inkomsten. Het bord van Soul-Mate is nu te bewonderen bij de finishlijn!


Angela la Grand

Angela la Grand

Angela la Grand is een gedreven en succesvol ruiter. Met diverse paarden heeft Angela prachtige prestatie`s laten zien. Angela begon als twaalfjarige met Gran Joy en met vallen en opstaan reed ze met hem haar eerste Z2 proef.

Jeffrey (v.Dillenburg) is beleerd door Angela en met hem won ze in 1999 voor het eerst Jumping Amsterdam.

Royal Highness ( v.Ferro) was het eerste paard die werd ondersteunt met voedingsupplementen van Soul-Mate Nutrition door Angela en presteerde om door te stromen van Z2 naar lichte tour.

Momenteel is Zsensation (v. Rosario) Angela`s talentvolle paard en ook hij wordt al langere tijd ondersteunt door de supplementen van Soul-Mate Nutrition. Angela zal proberen de finale te halen van Jumping Amsterdam en wij wensen Angela heel veel succes daarmee.


Saskia Stangenberger

Saskia Stangenberger

Saskia Stangenberger rijd met haar paard Jip Endurance, dit jaar heeft ze ons sponsor team versterkt.


F&M Arabians

F&M Arabians

Dit jaar hebben we besloten om F&M Arabians te sponsoren. Femke en Frans hebben een kleinschalige arabieren fokkerij en ook de fokkerij dragen wij een warm hart toe.

Voor meer informatie over F&M Arabians verwijzen wij u naar de website www.fm-arabians.nl .


Desiree Hanen

Désirée Hanen

Désirée Hanen is al jaren bezig in de Endurance en verzorgt veel trainingen, clinics ,lezingen en presentatie`s. Dit jaar ondersteunen wij Désirée met onze producten van Soul-Mate Nutrition.

Voor meer informatie over Désirée verwijzen wij u naar haar website www.fit-2-continue.com .

 

 

Extra

 

Her en der helpen we met producten en adviezen achter de schermen bij diverse stallen en projecten.

Laatste nieuws

Vincenza

Een jaar geleden kwam Vicenza bij ons op stal, een leuke KWPN'er met veel bloed. Ik wilde graag eventing wedstrijden...

Lees verder..

Voodoo loopt fijne koers.

Voodoo weer goed uit de koers... Was op een neushaar voor het tweede geld geklopt...

Lees verder..

Leerzame clinic voor Bofil met Evicola

Vandaag een super leuke en heel erg leerzame clinic van Theo Hanzon gereden in Hoofddorp met

Lees verder..

BB Escondhio National Gold Medal Champion

Zo trots!! Zo blij :-) Wat een geweldige kanjer hebben we toch. Wat een dag , wat een afsluiter van ons show seizoen.

Lees verder..

Soul-Mate Nutrition sponsort Ponydraverijen.

Ook de pony draverijen dragen we een warm hart toe ! De jeugd heeft de toekomst.

Lees verder..
Extra informatie over de produkten van Soul-Mate Nutrition:
  • Alle produkten zijn geproduceerd volgens de HACCP richtlijnen
  • Alle produkten worden samengesteld uit hoogwaardige ingrediĆ«nten van levensmiddelen kwaliteit
Heeft u vragen over onze supplementen, over uw paard of wilt u een voeradvies neem dan contact op via: info@soulmate-nutrition.nl
  • Meadowbranch Nutrition
  • Postbus 225
  • 3100 AE Schiedam (NL)
  • Telefoon: +31-614482002
© 2018 - Hosting & design door ALLWWW