Soul-Mate Nutrition - Nieuws

Vincenza

21-09-2015

Een jaar geleden kwam Vicenza bij ons op stal, een leuke KWPN'er met veel bloed. Ik wilde graag eventing wedstrijden rijden dus dat bloed kwam goed van pas. Eigenlijk wilde ik op dat moment helemaal geen paard maar soms heb je het toeval/geluk niet helemaal in de hand. Of het klikte tussen ons was nog een beetje de vraag, qua karakter is Vin niet de makkelijkste. Heel ongeduldig, éénkennig, af en toe een beetje paranoïde maar ook heel lief. (Een echte volbloed merrie dus....)

Omdat ikzelf ook een beetje ongeduldig ben botst dit nog wel eens maar toch naarmate de tijd vorderde ging ik Vin steeds leuker vinden. Ze is gemaakt voor de sport, ze heeft veel bloed en dit komt dan ook goed van pas in het springen en de cross.

Omdat ik sinds begin dit jaar in het eventing team zit van Alice Naber-Lozeman was het ook de bedoeling dat er wat serieuzer getraind ging worden. Een half jaar geleden kwam ik via een stalgenootje in contact met Martijn, dit klikte goed en inmiddels train ik regelmatig (dressuur) bij Martijn Bronmeijer. Via hem kwam ik ook in contact met Yvonne, mijn paard miste veel bespiering maar had ook een tekort aan vitaminen en mineralen. Ik heb via Yvonne een kuur Muscle Forte en 2G gekocht en de 2G gebruik ik nu nog steeds. De verandering die zij heeft doorgemaakt is bizar, ze werd een stuk ronder en zag er veel beter uit. We zijn er nog niet maar gaan de goeie kant op.

Op dit moment is Vin M startgerechtigd in de eventing en L-springen... Over 2 weken starten we op het NK in Ysselsteijn en erna is er nog een wedstrijd in Hattem.. Dan is het lange seizoen weer voorbij en kunnen we ons de hele winter richten op de dressuur en het springen!

Yvonne super bedankt voor de top supplementen en je goede advies, ik ben blij om te zien dat het mijn paard zo goed doet.

Roos Fledderus
Terug


Extra informatie over de produkten van Soul-Mate Nutrition:
  • Alle produkten zijn geproduceerd volgens de HACCP richtlijnen
  • Alle produkten worden samengesteld uit hoogwaardige ingrediĆ«nten van levensmiddelen kwaliteit
Heeft u vragen over onze supplementen, over uw paard of wilt u een voeradvies neem dan contact op via: info@soulmate-nutrition.nl
  • Meadowbranch Nutrition
  • Postbus 225
  • 3100 AE Schiedam (NL)
  • Telefoon: +31-614482002
  • Privacy verklaring
© 2019 - Hosting & design door ALLWWW